Αυξήστε τα κέρδη σας σε 30 ημέρες !

Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξω πως μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησής σας σε 30 ημέρες. Δεν θα σας πω για κανέναν εύκολο τρόπο. Αντίθετα θα χρειαστεί αρκετή οργάνωση, υπομονή και θέληση.

Μιλάω για το Marketplace. Το Marketplace είναι μία αγορά που όμως βρίσκεται στο Internet. Είναι μία διαδικτυακή αγορά όπου συναντιούνται εκατοντάδες επιχειρήσεις και χιλιάδες προϊόντα.

Το Marketplace αποτελεί ένα από τα βασικότερα μέσα προώθησης και προβολής της επιχείρησής σας. Δέχεται καθημερινά εκατοντάδες, ακόμη και χιλιάδες επισκέπτες καθιστώντας το ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο όπου ο καθένας μπορεί να βρει το προϊόν που τον ενδιαφέρει.

Καθώς ο αγοραστής ψάχνει ανάμεσα στα προϊόντα ή και σε εταιρίες, μπορεί εύκολα να βρει και εσάς και έτσι να επικοινωνήσει μαζί σας.

Χωρίς κανένα άλλο κόστος μπορείτε να έχετε μία προσαρμοσμένη σελίδα όπου θα βρίσκονται καταχωρημένα όλα τα προϊόντα σας.

Έτσι ο επισκέπτης και πιθανός πελάτης μπορεί να πληροφορηθεί για το προϊόν, να δει φωτογραφίες του και να επικοινωνήσει μαζί σας για επιπλέον πληροφορίες ή ακόμη και για να κλείσει μία συμφωνία-παραγγελία.

Σε ένα Marketplace έχετε περισσότερο κύρως απ’ ότι με μία δική σας ιστοσελίδα. Αυτό γιατί μπορείτε να γίνετε πιστοποιημένος πωλητής και έτσι ο πελάτης ξέρει πως δεν είστε απατεώνας, αλλά έχετε την επίσημη πιστοποίηση πωλητή. Ο πελάτης εμπιστεύεται τους πιστοποιημένους πωλητές, αφού το Marketplace τον διασφαλίζει για την εγκυρότητα του πωλητή.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για διαφημίσεις πια. Το Marketplace θα φροντίσει να αυξήσει την επισκεψιμότητα του ώστε να το επισκέπτονται και επομένως έτσι θα αυξηθεί και η επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα της επιχείρησής σας και στα προϊόντα σας.

Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την απόδοση της ιστοσελίδα σας και τα προϊόντα που δέχονται περισσότερες επισκέψεις. Έτσι ξέρετε τι θέλει η αγορά και μπορείτε να στοχεύετε καλύτερα.

Επίσης δεν χρειάζεται να έχετε ήδη κάποια ιστοσελίδα για να γίνετε μέλος του Marketplace. Δεν θα χρειαστείτε ούτε καν εξειδικευμένες γνώσεις, ούτε να γνωρίζετε άψογα ηλεκτρονικό υπολογιστή. Με πολύ εύκολα και απλά βήματα, βάζετε τα προϊόντα που εσείς θέλετε. Φυσικά αν χρειαστείτε υποστήριξη, η ομάδα βοηθείας είναι εκεί για να σας βοηθήσει.

Άλλο ένα όφελος του Marketplace είναι πως οι πελάτες σας έχουν το δικαίωμα να σας αξιολογούν. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως η καλύτερη διαφήμιση για την επιχείρησή σας. Διότι αν οι υπηρεσίες κα τα προϊόντα που προσφέρετε αξιολογούνται θετικά τότε οι άλλοι πιθανοί πελάτες σας, θα σας εμπιστευτούν ακόμη και αν οι τιμές είναι λίγο μεγαλύτερες από του ανταγωνιστή που έχει μικρή αξιολόγηση.

Με αυτό τον τρόπο πολύ εύκολα εκθέτετε τα προϊόντα σας σε μία τεράστια αγορά, που θέλει να αγοράσει. Οι πιθανοί πελάτες είναι πολύ περισσότεροι απ’ότι σε μία απλή ιστοσελίδα, αφού οι επισκέπτες ξέρουν πως το Marketplace είναι μία online αγορά.

Μέσα σε 30 ημέρες θα καταφέρετε να δουν την επιχείρησή σας και τα προϊόντα σας εκατοντάδες άνθρωποι απ’ όλη την Ελλάδα και τον κόσμο και με μερικά κλικ μπρούν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Και ίσως, να κλείσουν και μία πολύ συμφέρουσα παραγγελία.

Leave a Reply