Ελευθερώστε Πόρους για Gaming με το Game Booster 3.0

Το Game Booster έχει σχεδιαστεί για περιπτώσεις στις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε από επιπλέον πόρους του υπολογιστή σας όταν παίζετε.

Αν έχετε παίξει ποτέ ένα παιχνίδι με που κολλάει, παγώνει, έχει παύσεις ή τραύλισμα ήχου, τότε σίγουρα χρειάζεστε αυτό το πρόγραμμα.

Κλείνει ουσιαστικά περιττές διεργασίες και υπηρεσίες για να ελευθερώσετε μνήμη του συστήματος και μερικές φορές ακόμη και επεξεργαστική ισχύ.

Ελευθερώστε Πόρους για Gaming με το Game Booster 3.0

Οι παίκτες με παλαιότερους υπολογιστές θα επωφεληθούν τα μέγιστα από αυτό, όπως και οι παίκτες στα underpowered συστήματα όπως netbooks με μικρή μνήμη RAM. Οι παίκτες που έχουν ένα αρκετά αξιοπρεπές σύστημα δεν μπορούν να δουν τη διαφορά σε όλα όμως.

Η εγκατάσταση του Game Booster 3.0 δεν θα δημιουργήσει προβλήματα. Οι χρήστες θα πρέπει να προσέξουν ωστόσο, ότι το Game Booster 3.0 θα εγκαταστήσει μια γραμμή εργαλείων, εκτός αν ζητήθηκε να μην εγκατασταθεί κατά την εγκατάσταση. Οι προγραμματιστές έχουν για μια ακόμη φορά αλλάξει το περιβάλλον εργασίας που τώρα εμφανίζεται ένα μόνο κουμπί να δεσπόζει στην αρχική οθόνη.

Ένα κλικ στο κουμπί εκτελεί τις βελτιστοποιήσεις αυτόματα. Οι χρήστες που θέλουν περισσότερο έλεγχο πρέπει να κάνουν κλικ στο κουμπί Configure.

Από εδώ μπορούν να επιλέξουν τις διεργασίες, περιττές υπηρεσίες, υπηρεσίες χωρίς παράθυρα και άλλα στοιχεία, που θα εκτελούνται ή όχι όταν ένα παιχνίδι ξεκινάει στον υπολογιστή.

Οι διεργασίες περιλαμβάνουν προγράμματα περιήγησης στο Web και άλλα προγράμματα τρίτων κατασκευαστών που εκτελούνται στον υπολογιστή των Windows. Υπηρεσίες χωρίζονται σε περιττές βασικές υπηρεσίες και υπηρεσίες τρίτων. Τέλος, το Game Booster 3.0 προσφέρει επιλογές όπως η εκκαθάριση μνήμης RAM του υπολογιστή, “σκότωμα” του explorer.exe, μείωση της προτεραιότητας των άλλων διαδικασιών ή αλλαγή σε ρύθμιση ενέργειας για υψηλή απόδοση.

Το κουμπί επεξεργασίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσετε τις υπηρεσίες στη λίστα των διαθέσιμων υπηρεσιών, και να επεξεργαστείτε τις υπηρεσίες που θα εκτελούνται. Αυτές τις επιλογές τις κάνετε σε ένα απλό έγγραφο κειμένου το οποίο σας δίνει το Game Booster.

Η λειτουργία Gamebox προσφέρει μια λίστα των παιχνιδιών που ενεργοποιεί αυτόματα τη λειτουργία παιχνιδιού όταν εκτελείται κάποιο παιχνίδι. Μπορείτε να προσθέσετε νέα παιχνίδια, είτε με drag & drop της συντόμευσης τους στο περιβάλλον εργασίας του προγράμματος ή με τη βοήθεια το κουμπί Προσθήκη στο περιβάλλον εργασίας του προγράμματος.

Ένα μεγάλο χαρακτηριστικό γνώρισμα του τρόπου λειτουργίας του Game Booster είναι ότι θα επανεκκινήσει τις κλειστές διεργασίες και υπηρεσίες μετά την λήξη του παιχνιδιού. Αυτό γίνεται αυτόματα, χωρίς παρέμβαση του χρήστη.

Το πρόγραμμα προσφέρει επιπλέον δυνατότητες και υπηρεσίες. Αυτό περιλαμβάνει μια επιλογή Διάγνωση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια εξαιρετικά λεπτομερή έκθεση σχετικά με τον υπολογιστή, και ένα τμήμα με εργαλεία που προσφέρει tweaks του συστήματος, ανασυγκρότηση και αναβάθμιση οδηγών.

Αν υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να κάνουμε κριτική, είναι η επεξεργασία σε αρχείο κειμένου των υπηρεσιών και των διαδικασιών που θέλετε να προσθέσετε στη whitelist. Η ικανότητα να βελτιστοποιήσει τους πόρους του συστήματος με ένα κλικ, και την αυτόματη επιλογή για επανεκκίνηση των διαδικασιών και των υπηρεσιών μετά το παιχνίδι θα πρέπει να προσελκύσει πολλούς παίκτες που ποτέ δεν ασχολήθηκαν παλαιότερα με προγράμματα αυτού του είδους.

Ενώ το Game Booster 3.0 έχει σχεδιαστεί κυρίως για να βελτιώσει τις επιδόσεις gaming σε Windows, μπορεί θεωρητικά να χρησιμοποιηθεί και για άλλες εφαρμογές που απαιτούν πολλούς πόρους. Απλά προσθέστε τις συντομεύσεις των προγραμμάτων που είναι απαιτητικά σε πόρους στο Gamebox για να επωφεληθείτε από τις ίδιες βελτιστοποιήσεις όταν τρέχετε εφαρμογές.

Το Game Booster είναι ένα λογισμικό για 32-bit και 64-bit εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος των Windows. Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να το κατεβάσουν από το επίσημο site του προγράμματος στο IObit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *