Καταστρέψτε Όλα τα Ανεπιθύμητα Διαφημιστικά Email Φιλτράροντας τη Λέξη “Unsubscribe”

Ο χρήστης enthros στο Reddit ανακάλυψε μία πολύ αποτελεσματική και απλή μέθοδο για να καταστρέφετε τις ανεπιθύμητες διαφημίσεις στα εισερχόμενά σας, φιλτράροντας τη λέξη “unsubscribe”.

Αυτό γίνεται διότι στα περισσότερα newsletter και στις διαφημίσεις απαιτείται να έχουν κάποιο κείμενο που να δίνει τη δυνατότητα για το πως θα απ-εγγραφείτε από την υπηρεσία. Το πρόβλημα είναι πως αυτή η μέθοδος θα “πιάσει” και κάποια “δελφίνια” μαζί με τον “τόνο”, που σημαίνει πως θα πρέπει να κοιτάξετε μήπως το φιλτράρισμα αφαιρεί και αλληλογραφία που θέλετε να κρατήσετε. Για να το αποφύγετε θα πρέπει να βάλετε κάποιες διευθύνσεις στο φίλτρο σας έτσι ώστε να μην διαγράφονται τα email απ’ ευθείας.

Μπορεί να υπάρξουν και μερικές λάθος διαγραφές, αλλά αν απαλλαγείτε από τα διαφημιστικά email, τότε μάλλον αξίζει τον κόπο. Διαφορετικά μπορείτε για αρχή να μεταφέρετε αυτόματα αυτά τα email σε ένα άλλο φάκελο, εκτός των εισερχομένων ώστε να μην τα βλέπετε, έτσι ώστε να δείτε πια email μπορεί να είναι χρήσιμα. Μόλις ξεκαθαρίσετε τις διευθύνσεις email που θέλετε να κρατάτε, απλώς στέλνετε τα διαφημιστικά email απ’ ευθείας στον κάδο.

Καλό ε; Εσείς πως αντιμετωπίζετε την ενοχλητική αλληλογραφία; Αφήστε το σχόλιό σας παρακάτω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *